PÕHI:

4 muna
1,5 dl suhkrut
2 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
TÄIDIS:
200 g maasika kohupiimatoru
200 g maitsestamata toorjuustu
50 g vaniljekastet
natuke maasikamoosi

natuke maasikajogurtit
2 tl vanillsuhkrut
4 lehte želatiini
KATE:
200 g martsipani
vahukoort
immutamiseks piima
*Biskviidi valmistamiseks vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks ning lisa läbi sõela juurde jahusegu.
*Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud 24cm läbimõõduga vormi.
*Küpseta 180 kraadi juures ~ 30 minutit.
*Jahuta.
*Lõika kaheks kihiks.
*Täidise jaoks sega omavahel kohupiim, toorjuust, maasikamoos, jogurt, vanillsuhkur, vaniljekaste.
*Pane želatiinilehed umbes 4 minutiks külma vette likku, pigista kuivaks ja paisuta 0,25 dl keevas vees, lase jahtuda ning nirista kohupiima massile hulka.
*Immuta biskviidi põhi piimaga ning määri sellele kiht kohupiima-toorjuustukreemi.
*Seejärel tõsta peale teine kiht biskviiti, immuta ja määri kergelt kohupiima-toorjuustukreemiga.
*Kaunista martsipani ning vahukoorega.
*Katte jaoks lisasin toasoojale martsipanile punast toiduvärvi ning sõtkusin seda seni, kuni värv ühtlustus.
*Rulli martsipan kahe küpsetuspaberi lehe vahel õhukeseks kettaks ning tõsta koogile. Õpetust leiab ka siit.
*Kaunista ääred vahukoorega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar