PÕHI:

100 g margariini
1 dl suhkrut
1 muna
1 dl jahu
1 dl kartulitärklist
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 dl piima
TÄIDIS:
4-5 dl rabarberit
suhkrut
kaneeli
KATE:
50 g sulatatud võid
0,5 dl suhkrut
2 dl kookoshelbeid
1 muna
1 tl vanillsuhkrut
*Põhja valmistamiseks vahusta pehme margariin suhkru ja munaga vahuks.
*Sega kuivained omavahel ning lisa piimaga vaheldumisi taignale.
*Vala taigen 20-24cm läbimõõduga küpsetuspaberiga kaetud vormi põhja.
*Koori ja tükelda rabarberid.
*Kata põhi rabarberitükkidega, raputa üle suhkru-kaneeliga.
*Küpseta 175 C juures umbes 30 minutit.
*Katte jaoks sega kõik ained omavahel.
*Määri segu koogi pinnale ning küpseta veel 15- 20 minutit, kuni kook on pealt ilus kuldne.
*Lase kergelt jahtuda! :)
Allikas: meieaasta2010 blogi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar