31 detsember 2010

Juustukook Geiša šokolaadiga


PÕHI:
150 g kakaoküpsiseid
50 g võid

TÄIDIS:
175 g tumedat šokolaadi (nt.Bitter)
500 g maitsestamata toorjuustu
2 dl suhkrut
3 muna
3 munakollast
1,5 dl hapukoort
100 g Geiša komme

KAUNISTUSEKS:
vaarikaid

*Põhja valmistamiseks purusta küpsised ja sega sulatatud võiga.
*Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva 24 cm läbimõõduga tordivormi põhja ja pane täidise valmistamise ajaks külma.

*Sulata šokolaad kuumaveevannis.
*Sega omavahel toorjuust, hapukoor, suhkur, munad, munakollased ühtlaseks massiks.
*Lisa sulatatud ja jahutatud šokolaad ning pooleks lõigatud kommid.
*Vala segu põhjale.

*Küpseta 180-kraadises ahjus umbes tund.
*Lase jahtuda, hoia külmas üle öö.
*Kaunista vaarikatega.

Allikas: L.Virkus, A.Kang "Juustukoogid"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails