PÕHI:
120 g Digestive küpsiseid
50 g võid

TÄIDIS:
200 g valget šokolaadi
250 g mascarpone't
100 g paksu hapukoort
0,5 dl väga kanget kohvi
4 želatiinilehte
1 tl vanillsuhkrut
*Põhja valmistamiseks purusta küpsised ja sega sulatatud võiga ühtlaseks.
*Vooderda 20-22 cm Ø koogivormi põhi küpsetuspaberiga ning suru küpsisesegu vormi põhja.
*Täidise valmistamiseks sega omavahel toorjuust, hapukoor ja vanillsuhkur.
*Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette pehmenema. Pigista kuivaks ja lahusta kuumas kohvis. (Enne ülejäänud massile lisamist jahuta segu maha).
*Sega sulatatud šokolaad toorjuustumassi hulka.
*Lisa jahtunud kohvi-želatiinisegu.
*Vala täidis vormi.
*Hoia külmas vähemalt 6 tundi kuni üle öö.
*Kaunista kohvipuru või kakaoga.
Allikas: L.Virkus, A.Kang "Juustukoogid"
Oli väga maitsev kook. Ühest tükist täiesti piisas, et magusaisu leevendada:)!
VastaKustutaühest tükist jääb ilmselgelt väheseks. minu magusaisu üks tükk ära ei toida :)
VastaKustuta