30 september 2009

Konjaki-šokolaadi juustukook

**Prindi retsept**

PÕHI:
200 g Digestive küpsist
100 g võid

TÄIDIS:
150 g tumedat šokolaadi
3 spl konjakit (ise kasutasin brändit)
200 g maitsestamata toorjuustu
2 muna
1 dl fariinsuhkrut
1 dl kohvi- või vahukoort
1 spl maisitärklist

KAUNISTUSEKS:

hakitud šokolaadi
mustikaid

*Põhja valmistamiseks purusta küpsised ning sega sulatatud võiga ühtlaseks.
*Vajuta mass 24 cm läbimõõduga küpsetuspaberiga vooderdatud vormi põhja ning pane täidise valmistamise ajaks külma.

*Täidise valmistamiseks sulata šokolaad veevannil ning lisa konjak.
*Mikserda toasoe toorjuust sulatatud šokolaadiga.
*Sega hulka munad, fariinsuhkur, koor ja maisitärklis.
*Vala segu põhjale ja küpseta 175 C ahjus 45-50 minutit.

*Lase küpsenud koogil jahtuda alguses toatemperatuuril, pärast külmas kuni üle öö.

*Serveerimiseks kaunista tükeldatud šokolaadi ja mustikatega.

Allikas: L.Virkus, A.Kang "Juustukoogid"


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails