PÕHI:

250 g margariini
100 g suhkurt
1 muna
260 g jahu (2 klaasi)
TÄIDIS:
5-6 keskmist rabarberit
KATE:
5 munakollast
5 munavalget
100 g suhkrut
100 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
*Haki rabarberid pisikesteks tükkideks, lisa paar lusikat suhkrut ja jäta kaussi seisma.
*Põhja valmistamiseks mikserda margariin, suhkur ja muna ning lõpuks lisa jahu.
*Mätsi taigen küpsetuspaberiga kaetud pannile (tainast on hea laiali ajada märgade sõrmedega).
*Küpseta põhja 200 C juures umbes 10min.
*Vala rabarberitelt tekkinud mahl ära ning raputa rabarberid põhjale. Raputa rabarberitele suhkurt ja kaneeli.
*Küpseta kook peaaegu valmis, umbes 20 min.
*Katte valmistamiseks vahusta munavalged ning teises kausis vahusta munakollased suhkruga. *Sega vahud omavahel kokku ning lisa õrnalt segades juurde jahu ning küpsetuspulber.
*Vala segu koogile ning küpseta veel natuke, kuni kook on pealt õrn kollane.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar